skip to Main Content
[layerslider id="1"]

Cserépkályhák építésével, javításával, bontásával és tisztításával foglalkozunk hosszú évek óta, közel a két ezer kályhához. A biotűzteres cserépkályhákkal kapcsolatban is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Ezért ebben a bejegyzésben röviden erről a szolgáltatásról írunk.

Mi az a biotűzteres cserépkályha?

Ezek a kályhák az esetek többségében külső levegő ellátásról működnek. A tűztér úgy van kialakítva, hogy a lehető legtökéletesebb legyen az égés. Ezáltal kevesebb korom rakódik le a kályhában és a tisztább égés miatt a füst is kevésbé szennyezi a környezetet. Az áruk kicsit drágább a hagyományos tűztérrel szemben. Zárt égéstér, az ajtó csukott állapotban van, nincs szikra vagy parázs kipotyogásának veszélye. Ezzel kapcsolatban előzetes helyszíni felmérés szükséges.

Biotűzteres cserépkályhák építése, javítása országosan

Az ország egész területén és Európában több helyen is vállaljuk a biotűzteres kályhák építését, javítását.

Építés esetén az új cserépkályhákra 5 éves garanciát vállalunk.

A javítás gyorsszolgálat szolgáltatásunk ezekre a típusokra is vonatkozik. Ha hirtelen elromlik a kályha, de sürgősen szükség van rá, akkor Budapesten 24 órán belül, vidéken 72 órán belül kivonulunk és amennyiben megoldható, kijavítjuk a hibákat.

Szerződést írunk alá és a végén számlát adunk az elvégzett munkáról.

Ajánljuk a Cserépkályha építés és Budapesti cserépkályha építés oldalainkat is.

Biotűzteres kályha ára

Az ár minden esetben változó az adott javítási feladattól vagy a megépítedő kályha paramétereitől függően. A helyszíni felmérés mindig ingyenes.

Elérhetőségeink:

Porgesz Gábor, cserépkályha építő szakember

Telefon: +36 20 367-1657

Email: porgesz@gmail.com

Back To Top