skip to Main Content

Ahogy telik az idő, minden cserépkályhának javításra van szüksége. Néha ugyanis lepattog a széle, elrepednek a cserepek, elszíneződnek, de számos egyéb probléma merülhet fel, ami nem jelent azonnali cserét. A cserépkályha javítás pontosan egy olyan feladat, amivel megóvhatjuk magunkat a nagy kiadásokról. A munkára viszont mindenképpen egy szakemberre lesz szükség.

Cserépkályha javítás

egyedi-feher-cserepkalyha

Egy elegáns, otthonos hatást keltő cserépkályha összehozza a családot és a baráti társaságot a hidegebb évszakokban. Tudni kell, hogy ez a fűtési megoldás is felújításra, javításra szorulhat, hiszen egy idő után apróbb hibák keletkeznek rajta, amiket orvosolni kell annak érdekében, hogy időtálló maradjon.

Amennyiben Önnek is van otthon egy idősebb és sérült cserépkályhája, akkor jó helyen jár. A fűtési rendszer otthonos meleget hozhat a lakásba, idővel azonban a használat és a környezeti hatások miatt javításra lesz szükségük. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy visszaállítsuk a cserépkályha eredeti szépségét és hatékonyságát. A tapasztaltunkkal és képesítésünkkel minden típusú rendszert képesek vagyunk kijavítani. Az egyik legfontosabb feladat a tisztítás, hiszen ha nincsen megfeleő időközönként tisztítva, akkor az hibákhoz vezethet. Ezért a Cserépkályha tisztítását is elvégezzük, amennyiben arra van szükség.

A cserépkályha javítás előnyei

Mindenekelőtt költséghatékony, hiszen ez jóval kedvezőbb, mintha egy teljesen új cserépkályhát vennénk vagy raknánk át. Költséghatékony megoldást kínálunk, hogy pénzt takaríthasson meg. Emellett pedig mivel ezeknek a kályháknak a hőtartása segíthet csökkenteni a fűtésszámlát, így nemcsak a pénztárcáját, hanem a környezetet is védheti.

A munka során ráadásul nem keletkezik túl sok por sem, mintha elbontatnánk és egy másikat tennénk a helyére. Nem lesz szükség költözésre sem, tulajdonképpen egyetlen nap alatt megoldjuk a problémát. A javításhoz minden anyagot mi viszünk magunkkal, így Önnek ezzel sem kell foglalkoznia.

Miért éri meg minket választani?

Mi tényleg mindent megteszünk, hogy a cserépkályhája új fényében tündökölhessen:

  • Az állapotfelmérés, konzultáció díjmentes.
  • Több mint 20 éve foglalkozunk cserépkályhákkal.
  • Több mint 1000 darab építésében, bontásában és átrakásában vettünk részt.
  • Szükség esetén helyszíni felmérést végzünk, így látjuk, hogy mire számíthatunk.
  • Minden esetben egyedi árajánlatot kaphat, figyelembe véve a kályha méretét, típusát, anyagát, valamint a hibák nagyságát.
  • A munkáinkra 5 év garanciát vállalunk, valamint mindenről számlát is adunk.

Országos cserépkályha javítás

A munkát megegyezés alapján az ország egész területén elvégezzük. Egyes városokban telephellyel is rendelkezünk. Nem utolsó sorban vállalunk külföldi cserépkályhás munkákat is például Németországban, Ausztriában, Szlovéniában, valamint Szlovákiában. Budapesten cserépkálya építést is vállalunk.

A cserépkályha javítás árai

Minden cserépkályha formánál és méretnék más és más díjszabás van érvényben. A cserépkályha javítás amúgy is pont egy olyan munka, ami kapcsán nem lehet előre megmondani, hogy mennyibe fog kerülni. A javítás ára függ a mérettől, a hibák nagyságától, valamint az esetleges anyag pótlásáról. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, de előtte állapotfelmérést végzünk, hogy pontos összeget tudjunk mondani.

Kérjen árajánlatot még ma!

Elérhetőségeink:

Porgesz Gábor, cserépkályha építő szakember

Telefon: +36 20 367-1657

Email: porgesz@gmail.com

Back To Top