skip to Main Content
Cserépkályha építés, javítás cserépkályha átrakás, tisztítás, karbantartás

Cserépkályha bontás

Egy idő után minden cserépkályhának bontásra, javításra van szüksége. Mindegy, hogy ugyanazt szeretné vissza, esetleg egy újat a helyére, a cserépkályha bontás anyagárban történik, de csak akkor, ha megfelelő állapotú a cserépkályha és a bontási költség fedezi az értékét.

Mit kell tudni a cserépkályha bontásról?

Tudjuk, hogy kivételes esetek mindig akadnak, a keresett és jó állapotú cserépkályhákért tudunk fizetni, viszont amennyiben nem keresett a csempe, esetleg rossz vagy törött, pótolt, akkor a bontás pénzbe kerül. Ez nagyban függ a mérettől, az emeletek számától, illetve a parkolási díjtól, ha lakásról van szó. Családi házak esetében ezekkel nem igazán kell számolni.

A bontásra akkor van szükség, ha a kályház átépítjük vagy már nincs rá szükség. A cserépkályha bontása nagyjából 2-5 órát vesz igénybe, viszont ez porral jár, így érdemes előre letakarni a bútorokat, valamint azokat a berendezési tárgyakat, amiket nem szeretne, hogy por érje. Amennyiben ez nem megoldható, akkor a bontás előtt mi is elvégezhetjük a feladatot, ez azonban plusz idővel és anyagköltséggel jár. Ebben az esetben pedig nem vállalunk felelősséget a porcelánok vagy egyéb törékeny dolgokért.

Ezért éri meg szakembert fogadni ehhez a feladathoz!

Miért minket válasszon?

  • Az állapotfelmérés, konzultáció díjmentes,
  • Több mint 20 éve foglalkozunk cserépkályhákkal,
  • Több mint 1000 darab építésében, bontásában és átrakásában vettünk részt,
  • A közös munka kulcsa az információ átadása, amiből mi is kivesszük a részünket,
  • Szükség esetén helyszíni felmérést végzünk, így látjuk, hogy mire számíthatunk,
  • Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, figyelembe véve a kályha méretét, típusát, anyagát.
  • 5 év garanciát vállalunk és számlát adunk minden munkánkról.

Hol végezzük el a cserépkályha bontást?

A munkánkat megegyezés alapján az ország egész területén vállaljuk. Egyes városokban telephellyel is rendelkezünk. Emellett vállalunk külföldi cserépkályhás munkákat is például Németországban, Ausztriában, Szlovéniában, valamint Szlovákiában.

Nem csak bontást, hanem cserépkályha építést Budapesten is vállalunk.

A cserépkályha bontás árai

Mint említettük, a bontási díjat befolyásolja a cserépkályha nagysága, valamint az ingatlan elhelyezkedése. 25.000 Forinttól körülbelül 65.000 Forintig terjedő összegről van szó, ami egy cserépkályhára értendő.

Amennyiben a tulajdonos csak és kizárólag bontást kér, az természetesen megoldható. Abban az esetben, ha a cserépkályhának átrakásra van szüksége, esetleg szállítani is kell, akkor a bontás ingyenes, de csak abban az esetben, ha mi építjük fel az új kályhát. Lehetőség van továbbá arra, hogy a cserépkályhát lebontjuk, majd tároljuk egészen addig, amíg az új otthonban felújítási munkálatok zajlanak.

Amennyiben értékesíteni szeretné a kályhát, akkor mi azt szívesen elhelyezzük azt a weboldalunkon az eladó kályhák között, ezért nem szükséges külön fizetnie sem. A falba épített változatoknál pedig vállaljuk a visszafalazást, valamint a vakolást egyaránt.

Az árajánlat készítéshez szükséges állapotfelmérés, konzultáció díjmentes. Kérjen árajánlatot még ma az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 20 367-1657

Email: porgesz@gmail.com

Back To Top