cserepkalyhaepites.net
Cserépkályha építés, cserépkályha átrakás, cserépkályha tisztítás, karbantartás.

Cserépkályha bontás

A cserépkályhák bontása anyagárban történik, amennyiben megfelelő állapotú a cserépkályha és a bontási költség fedezi az értékét. Kivételes esetek természetesen vannak: keresett és jó állapotú cserépkályháért tudunk fizetni, viszont ha nem keresett a csempe, rossz, törött, pótolt stb., a bontás pénzbe kerül, ami függ a mérettől, emelettől, valamint a parkolási díjtól. Ez 25000 Ft-tól kb. 65000 Ft-ig terjedő összeg ami egy cserépkályhára értendő.

Vannak olyan esetek, hogy a tulajdonosnak kell a cserépkályha és csak bontást kér. Természetesen ez is megoldható. Abban az esetben, ha a cserépkályhát át kell rakni, esetleg más helyre kell szállítani a bontás ingyenes, ha mi építjük fel a kályhát. Lehetőség van arra is, hogy a cserépkályhát lebontjuk, eltároljuk amíg a lakásban esetleges felújítási munkák vannak.

Amennyiben értékesíteni szeretné a kályhát, el tudjuk helyezni a weblapunkon az eladó kályhák közt, ezért nem kell külön fizetni. Falba épített kályháknál vállaljuk a visszafalazást és a vakolást is.