skip to Main Content
Cserépkályha építés, javítás cserépkályha átrakás, tisztítás, karbantartás

Bontott cserépkályhák építése

Amikor bontott cserépkályha építésére kerül sor, akkor felmerül a kérdés, hogy vajon milyen munkára, koszra, porra, esetleg árakra lehet számítani. 20 év tapasztalattal a hátunk mögött már rengeteg ismerettel rendelkezünk a témával kapcsolatban. Több mint 1000 cserépkályha építését, bontását és tisztítását végeztük már el. Budapesten és országosan, valamint a környező országokban is vállaljuk.

A bontott cserépkályhák építésével kapcsolatos információk

Tévhit, hogy minden esetben új csempére és belső elemekre lenne szükség. A bontott cserépkályha építése ugyanolyan jó megoldás, mintha egy új kerülne a helyére. Csupán annyi a különbség, hogy azok egyszer vagy akár már többször is át lettek építve. Hozzá kell tenni persze, hogy esztétikai kifogás előfordulhat, hiszen minden átrakás és építés során fennáll a veszélye annak, hogy az egyes elemek megsérülnek. Ezek azonban magát a fűtést nem befolyásolják.bontott-csempes-cserepkalyha

Jó hír ugyanis, hogy fugázással, valamint a kisebb hibákat csiszolással nagyon szépen el tudjuk tüntetni. Építésnél a cél, hogy a szebb csempéket látható helyekre tegyük, míg a hibásakat hátra, oda, ahol szinte senki sem fogja észrevenni őket. Nem gond tehát, ha a csempe repedt vagy törött, hiszen ezeket egész egyszerűen ki lehet javítani. Ráadásul mivel bőven akad nálunk kályhacsempe, így még pótlásról is szó lehet az átrakás, építés során. Vannak azonban olyan csempék, amiket csak önköltségi áron tudunk adni, amiből átrakási áron építhető meg a cserépkályha.

Válasszon minket, ha bontott cserépkályha építésére van szüksége!

Miért érdemes minket megbízni:

  • Az állapotfelmérés, konzultáció díjmentes,
  • Több mint 20 éve foglalkozunk cserépkályhákkal,
  • Több mint 1000 darab építésében, bontásában és átrakásában vettünk részt,
  • A közös munka kulcsa az információ átadása, amiből mi is kivesszük a részünket,
  • Szükség esetén helyszíni felmérést végzünk, így látjuk, hogy mire számíthatunk,
  • Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, figyelembe véve a kályha méretét, típusát, anyagát.
  • 5 év garanciát vállalunk és számlát adunk minden munkánkról.

Hol veheti igénybe a szolgáltatásunkat?

A bontott cserépkályha építését megegyezés alapján az ország egész területén elvégezzük. Egyes városokban telephellyel is rendelkezünk. Emellett vállalunk külföldi cserépkályhás munkákat is például Németországban, Ausztriában, Szlovéniában, valamint Szlovákiában.

Nem csak bontott, hanem új cserépkályha építést Budapesten is vállalunk.

A bontott cserépkályha építés árai

bontott-kapus-cserepkalyha

Ahogy minden esetben, úgy itt is egyedi ajánlatot adunk. Mindenképpen kérnénk egy fotót a cserépkályháról, hiszen már ez nagy segítség azzal kapcsolatban, mire számíthatunk a munka kapcsán. Árban a bontott cserépkályha építés sokkal olcsóbb, mintha egy teljesen új kerülne a helyére.

Egy ilyen cserépkályha csempe típustól és mérettől függően építhető meg, az árajánlatot úgy adjuk meg, hogy az magában foglalja a anyag- és a munkadíjat egyaránt. Mindezt persze maga a kályha formája, annak építési nehézsége, valamint a csempe állapota is meghatározza.

Az árajánlat készítéshez szükséges állapotfelmérés, konzultáció díjmentes. Kérjen árajánlatot még ma az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségeink:

Porgesz Gábor, cserépkályha építő szakember

Telefon: +36 20 367-1657

Email: porgesz@gmail.com

Back To Top