cserepkalyhaepites.net
Cserépkályha építés, cserépkályha átrakás, cserépkályha tisztítás, karbantartás.

Bontott cserépkályhák építése

A bontott cserépkályha csempék éppen olyan jók, mint az újak. A különbség csak annyi, hogy egyszer vagy többször már át lettek építve ezek a cserépkályhák.

Igaz esztétikai kifogás lehet a kályhacsempékkel kapcsolatban, hiszen minden átrakásnál fennáll a lehetősége a sérülésnek. Ezek a sérülések a fűtést nem befolyásolják. Fugázással, a kisebb hibákat csiszolással nagyon jól el lehet tüntetni. Építésnél is az a cél, hogy a szebb csempék a látható helyekre kerüljenek és a hibásak hátra.

Árban ezek a bontott cserépkályhák sokkal olcsóbbak, mint egy új kályhacsempe. Egy ilyen cserépkályha csempétől függően már akár 240 ezer Ft-tól is megépíthető csempével, anyagokkal és munkadíjjal együtt. Persze az árat a méret és a forma na meg a csempe állapota  határozza meg.

Az sem gond, ha esetleg a kályhacsempék töröttek, repedtek, mert egyszerű módszerrel javíthatók és elrejthetők a nem látszó helyekre. Mivel rengeteg kályhacsempénk van, a csere és pótlás is megoldható egy átrakáskor. 

Vannak olyan csempék, amiket önköltségi áron tudok adni, ezekből szinte átrakási áron megépíthető egy cserépkályha.

Minden esetben kérem érdeklődjenek telefonon a cserépkályhákkal kapcsolatban, mert minden kályhacsempének más az ára. Az eladó cserépkályha csempék közül nem mindíg van kint az oldalon minden darab.