skip to Main Content
Cserépkályha építés, javítás cserépkályha átrakás, tisztítás, karbantartás

Cserépkályha tisztítás

Manapság ismét divatba jöttek a cserépkályhák, amelyek nem csak hangulatosak, de egyediek és meleget is adnak. A legtöbben szívesen vállalják a költségeket, azonban gyakran megfeledkezünk a cserépkályha tisztításáról. Azonban erre nagy szükség van, hogy a fűtés biztonságos és működőképes legyen.

Mit kell tudni a cserépkályha tisztításról?

Tudjuk, hogy a cserépkályha egyedi, hangulatos és otthonos érzést kelt az emberben, azonban van pár dolog, amiről nem feledkezhet meg. A tisztítását rendszeres használat mellett nagyjából 5-8 évente kell elvégezni, ezt főként a fűtőanyag minősége határozza meg. Arra fel kell készülni, hogy a munka során a lakásban bőven lesz por és korom, bár közel sem akkora, mint a bontás vagy az átrakás során. A legjobb azonban mindig a száraz tüzifa,

Egyes esetekben a cserépkályha nem, vagy csak nagyon nehezen tisztítható, ez a járatrendszertől is függ. Az általunk megépített kályhákat mindenképpen igyekszünk úgy felépíteni, hogy ilyen probléma elő se fordulhasson. Lehetősége van a tisztításra szolgáló részek tűztérbe való építésére, ami nagyban megkönnyíti a karbantartási munkálatokat. Ennek köszönhetően ugyanis tulajdonosként is ki tudja tisztítani azt a kis öntvény ajtón keresztül.

Ezért éri meg szakembert fogadni a tisztításhoz!

Miért minket válasszon?

  • Az állapotfelmérés, konzultáció díjmentes,
  • Több mint 20 éve foglalkozunk cserépkályhákkal,
  • Több mint 1000 darab építésében, bontásában és átrakásában vettünk részt,
  • A közös munka kulcsa az információ átadása, amiből mi is kivesszük a részünket,
  • Szükség esetén helyszíni felmérést végzünk, így látjuk, hogy mire számíthatunk,
  • Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, figyelembe véve a kályha méretét, típusát, anyagát.
  • 5 év garanciát vállalunk és számlát adunk minden munkánkról.

Hol van lehetősége cserépkályha tisztítást kérni?

A szolgáltatást megegyezés alapján az ország egész területén szívesen elvállaljuk. Egyes városokban telephellyel is rendelkezünk. Emellett vállalunk külföldi cserépkályhás munkákat is például Németországban, Ausztriában, Szlovéniában, valamint Szlovákiában.

Nem csak javítást, hanem cserépkályha építést Budapesten is vállalunk.

A cserépkályha tisztítás árai

A tisztítás ára nagyban függ a cserépkályha méretétől, annak járatrendszeréről, típusától, hiszen vannak olyan változatok, amelyekben akad tisztító dugó, de előfordulhat, hogy nekünk kell azt rá csinálni. Ezt minden esetben előzetes felmérés alapján tudjuk csak megmondani.

Sokat könnyen ki lehet tisztítani, javítani, azonban akadnak olyan kályhák, ahol sokkal több időre és energiára van szükség ehhez. Ez minden típusnál egyedi, nincsen két ugyanolyan kályha. Kiköltözni vagy elutazni viszont nem szükséges, hiszen jó esetben könnyen és gyorsan végzünk a feladattal.

Az árajánlat készítéshez szükséges állapotfelmérés, konzultáció díjmentes. Kérjen árajánlatot még ma az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 20 367-1657

Email: porgesz@gmail.com

 

Back To Top