skip to Main Content
Cserépkályha építés, javítás cserépkályha átrakás, tisztítás, karbantartás

Cserépkályha gyorsszolgálat

Ezt a szolgáltatás azért hoztuk létre, hogy fűtési szezonban ne csak munkanapokon, hanem ünnepnapokon is elérhetőek legyünk. Nagyon hasznos lehet, ha karácsony másnapján felrobban a kályha és nincs más fűtési lehetőség a lakásban.

Valószínűleg egy szakember sem fog kimenni ilyenkor megjavítani, újrafedni vagy esetleg átrakni a kályhát. Mi ezt megoldottuk ezzel a gyorsszolgálattal. Budapest teljes területén 24 órán belül elkezdjük a hiba javítását. Máshol az ország területén maximum 72 órán belül elkezdjük javítani az esetleges hibákat.

Ezzel kapcsolatosan az árak mindig egyediek, nem mindegy mit és hol kell csinálni. Munkanap vagy ünnepnap kell mennünk. Természetesen nem csak fűtési szezonban, hanem igény szerint egész évben elérhetőek vagyunk, ha valami sürgős dolog lenne.

Cserépkályha bontással kapcsolatban is telefonálhatnak, ha nagyon sürgős. Ezekkel a munkákkal kapcsolatosan a hét minden napján 4 órától 23 óráig lehet telefonálni. Egyéb esetben a kezdőlapon megadott időpontokban vagyunk elérhetőek. 

A gyorsjavítással kapcsolatban a +3620/367-16-57 telefonszámon hívjanak. Egyéb munkákra személyes megbeszélés után tudok árat mondani. 

Back To Top