skip to Main Content

Porgesz Gábor vagyok, cserépkályha építő szakember. 2005 óta foglalkozom cserépkályhákkal. Már régen túl vagyok 1000 kályha felépítésén, bontásból talán már a kétezren is. Tapasztalatot szereztem cserépkályhák, kemencék, antik cserépkályhák, sparhelt építésében, bontásában és javításában is.

Készítünk cserépkályhát, kemencét Európa szerte

antik-cserepkalyha-epites-javitas

Munkákat nem csak Magyarországon, de egész Európában vagy még azon túl is vállalunk. Voltunk már Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Németország, Svédország, Olaszország és Franciaországban is dolgozni.

Fontos nekünk, hogy az ügyfelek meg legyenek elégedve a munkáinkkal, mint külső megjelenésben, mint műszaki tartalomban.

Egyedi igények cserépkályhák terén

Ezért próbálunk mindenkinek az egyedi ízlésének megfelelő cserépkályhát, kandallót, kerti konyhát építeni, tervezni. Az adott lakás stílusához, színvilágához kialakítani ezeket a fűtőberendezéseket.

Persze a mostani modern lakásoknál nem csak ezeket kell figyelembe vennünk. Nagyon fontos a kályhák égési levegőjének a biztosítása. Ezért is fontos, ha ilyesmit terveznek még időben felvegyék velünk a kapcsolatot. Már a tervezés, felújítás fázisában, mert sok pénzt és munkát lehet megspórolni ezzel.

Minden szilárd és gáztüzelésű fűtőberendezéshez tartozik kémény is. Természetesen ezeknek a kivitelezését is vállaljuk. Hasznos, ha a kéményt is az építi, aki majd a kályhát fogja. Voltak ezekből már problémák akkor is, ha elmondtuk mit hova és hogyan szeretnénk.

Cserépkályha építés, javítás, bontás, tisztítás

Cserápkályhákkal, kemecékkel kapcsolatban bármilyen feladatot vállalunk. Az építésre 5 éves garanciát adunk, kivitelezői szerződést készítünk és számlát adunk. 15-25 évig műszaki tartalomtól függően garantáltan kiváló minőségű kályhákat készítünk. Cserépkályha építése oldalunkat is ajánljuk.

A kályhákat természetesen időnként tisztítani kell. Ebben az esetben is portól és kosztól védjük a házat. Bontás esetén is tisztán végezzük a munkánkat.

Pontosság és megbízhatóság

Ami még fontos nálunk, hogy a munkát a megbeszélt időben pontosan kezdjük. Mivel mi is időhöz vagyunk kötve, a megrendelőinket sem szeretnénk ide-oda dobálni a naptárban. Nyilván betegség, baleset vagy bármi közbe jöhet, de akkor sem történt csúszás az előre megbeszélt munkáknál. Persze ehhez fontos, hogy olyan kollégával dolgozzak együtt, akiben legalább annyira megbízom, mint magamban.

Nekem jelenleg öt cserépkályhám van otthon. Mindegyik más méretben, stílusban és járatrendszerrel épült.

A végére csak annyit, hogy a kályha ne csak szép legyen, de jó is.

Részletekért keressen bizalommal!

Porgesz Gábor, cserépkályha készítő szakember

+36 20 367 16 57

Back To Top