skip to Main Content
Cserépkályha építés, javítás cserépkályha átrakás, tisztítás, karbantartás

Cserépkályha átrakás

Idővel minden cserépkályhának felújításra, átalakításra, modernizálásra van szüksége. Mivel ismét egyre többen választják ezt a fűtési megoldást, gyakran csak a hangulata miatt, így egyre nagyobb az igény az ehhez köthető szolgáltatásokra. A cserépkályha átrakás pontosan egy ilyen feladat, amire szakemberre lesz szükség.

Mit érdemes tudni a cserépkályha átrakásával kapcsolatban?

Egy mutatós és elegáns cserépkályha összehozza a családot az őszi és téli időszakban. Egy idő után minden darab idős lesz, felújításra, átrakásra lesz szüksége. Az átrakása a kályha nagyjából 12-15 használati éve után célszerű. Addigra a hőtágulástól a benne található anyagok elfáradnak, tönkre mennek, elmozognak, eltörnek, esetleg elkezdenek potyogni. Egy húsz éves kályha persze még működik, de már közel sem lesz olyan hatékony. Ilyen esetben már a borítás is sérül, ami se nem esztétikus, se nem biztonságos.modern-nagy-ajtos-cserepkalyha

A cserépkályha cseréje nem olcsó mulatság, szinte minden esetben a külső csempék kerülnek visszaépítésre és csak a belső anyagokat cseréljük. A munka során legalább annyi por keletkezik, mint egy bontás esetén, de elköltözni addig sem kell, takarításra viszont folyamatosan szükség lesz. Ebben segítséget kérhet tőlünk is, de ez plusz költséggel jár. Az átrakáshoz minden anyagot mi viszünk magunkkal, a sitt elszállítása megállapodás alapján történik. Kifizetheti, de saját maga is megoldhatja.

Ezért válasszon minket!

Pár érv, hogy mellettünk döntsön:

  • Az állapotfelmérés, konzultáció díjmentes, amennyiben, nem a helyszínen történik.
  • Több mint 20 éve foglalkozunk cserépkályhákkal,
  • Több mint 1000 darab építésében, bontásában és átrakásában vettünk részt,
  • A közös munka kulcsa az információ átadása, amiből mi is kivesszük a részünket,
  • Szükség esetén helyszíni felmérést végzünk, így látjuk, hogy mire számíthatunk,
  • Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, figyelembe véve a kályha méretét, típusát, anyagát.
  • 5 év garanciát vállalunk és számlát adunk minden munkánkról.

Cserépkályha átrakás országszerte

A szolgáltatást megegyezés alapján az ország egész területén igénybe veheti. Egyes városokban telephellyel is rendelkezünk. Emellett vállalunk külföldi cserépkályhás munkákat is például Németországban, Ausztriában, Szlovéniában, valamint Szlovákiában.

Nem csak átrakást, hanem cserépkályha építést Budapesten is vállalunk. Ajánljuk a Cserépkályha építés oldalunkat is.

A cserépkályha átrakás áraicserepkalyha-atrakas

Minden cserépkályha méretnél és formánál más és más díjszabás érvényes. Az átrakáskor keletkezett sitt elszállítása megbeszélés kérdése, ha kéri, akkor megoldjuk mi magunk. Ennek elszállítása szeméttelepre történik, amiért plusz díjat számolunk fel.

A cserépkályha átrakás ára függ a mérettől, a típustól, hiszen egy kisebb méretű változat kivitelezése olcsóbb, abban az esetben ha nem kell a sittet elszállítani. Nagyobb kályhák esetében lehetőség van középnehéz vagy nehéz kivitelre is. Ez a hőtárolás miatt lehet fontos szempont, de fontos megjegyezni, hogy az átrakás során kizárólag új anyagokat használunk fel.

Az árajánlat készítéshez szükséges állapotfelmérés, konzultáció díjmentes, amennyiben nem a helyszínen történik. Kérjen árajánlatot még ma az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségeink:

Porgesz Gábor, cserépkályha építő szakember

Telefon: +36 20 367-1657

Email: porgesz@gmail.com

Back To Top