skip to Main Content

A cserépkályha ismét világát éli, egyre többen választják őket otthonra, köszönhetően annak, hogy igen kellemes hangulatot árasztanak magukból. Ehhez azonban szakemberre van szükség, hiszen itt nem kis munkáról van szó. A cserépkályha építése szakmai tudást igényel, hogy azt biztonságosan tudja üzemeltetni.

Cserépkályha, kemence építése Budapesten és vonzáskörzetében

cserepkalyha-epites

Amikor új cserépkályha kerül beépítésre, abban az esetben számíthat egy kis koszra és porra, de közel sem akkorára, mintha egy átrakásról vagy egy bontási munkáról lenne szó. Minden építés esetén szükségünk lesz villanyra, vízre, valamint legalább plusz tíz fokra, enélkül az anyagok nem kötnek meg, az építés nem biztonságos.

A cserépkályha építésére Budapesten is lehetőség van, ráadásul Ön választhatja ki, milyen csempéből szeretné elkészíttetni, ez azonban együtt jár azzal, hogy a költségek kapcsán csak hozzávetőleges díjat tudunk mondani. Jó hír, hogy a megrendeléstől számítva nagyjából 4-8 hét alatt elkészül a kért cserépkályha. Az új modell építésére kivitelezői nyilatkozatot, számlát, valamint öt év garanciát adunk.

Az általunk forgalmazott csempéket megtalálhatja a tudnivalók/kályhacsempe menüpont alatt, ahol alaposan végignézheti, hogy melyik típusra van szüksége. Természetesen ettől nyugodtan eltérhet, hiszen bármilyen gyártó termékével elvégezzük a feladatot, amennyiben Önnek az tetszik.

Budapesti cserépkályha építő szakember

Több mint húsz éve foglalkozom cserépkályha építéssel, ami több mint 1000 cserépkályhát jelent. Mielőtt azonban belekezdenénk a munkába, mindenképpen egyedi ajánlatot adok és informálódom a kályhával kapcsolatban. Vannak olyan esetek, amik esetében kizárólag a helyszíni felméréssel tudjuk eldönteni, hogy hova és milyen kályha kerülhet.

Főbb szolgáltatásaink a cserépkályha építése mellett

Fontos tudnivalók új építésű házak esetében

Fontos, hogy az új építésű ingatlanoknál, valamint a műanyag nyílászáróknál minden esetben biztosítani kell az égéshez szükséges levegőt. Mivel a ház és az ablakok szinte minden esetben jól szigetelnek, meg kell oldani a külső levegő bevezetését az ingatlanba. Új építésű épületeknél erre még az elején gondolni kell, de az aljzatbeton előtt mindenképpen el kell dönteni ezt a kérdést.

A cserépkályha építésével kapcsolatban Budapesten mindenképpen át kell beszélni, hogy hova és mekkora légbeeresztők kellenek. Ez a légtömör házra is vonatkozik, ahol új, bontott, esetleg átrakott kályha van. Kivételt képeznek ez alól a villanyos típusok.

Cserépkályha építés ára Budapesten

Mivel egy teljesen új kályháról van szó, így Ön kiválaszthatja, hogy milyen csempével burkoljuk a cserépkályhát. Az árak éppen ezért nagyon eltérnek egymástól, hiszen a költség függ a nagyságtól, a csempe típusától, a belső anyag felhasználásától.

Az árat befolyásolja a méret, a típus, a forma, az ajtó típusa, valamint, hogy normál, középnehéz, esetleg nehéz kivitelt szeretne otthonra. Nem mindegy továbbá a biotűztér és a külső levegő bevezetési megoldása sem. Minden esetben egyedi ajánlatot adunk és átbeszéljük a részleteket.

Elérhetőségeink:

Porgesz Gábor, cserépkályha építő szakember

Telefon: +36 20 367-1657

Email: porgesz@gmail.com

Back To Top